naslovna-2-1200

Marketing je most od biznisa do prodaje

Za preduzetnike i male biznise

Miljan Antić – O meni

Pomažem porodičnim firmama, preduzetnicima, malim preduzećima, mikro firmama da organizuju svoje poslovanje u digitalnom svetu, da povećaju svoju vidljivost i privuku pažnju putem društvenih mreža, plaćenim oglašavanjem čiji je cilj povećanje prodaje.

U poslu najviše uživam da pomažem onima koji pomažu drugima, kroz ono što rade. Da zajedno stvaramo razliku, stvaramo vrednost za sve učesnike od proizvođača do kupca.

Marketing je oblast koja je moja najveća pasija, i nešto što želim raditi celi život. Na marketing gledam kao na most od biznisa (proizvodnje) do prodaje. Zato me, pored digitalnog marketinga, interesuje oblast prodaje. Svi se mi bavimo prodajom, bez obzira na to šta radimo.

Izgradnja partnerskog odnosa sa kupcima je veoma važna. Jedino kroz saradnju, medjusobno poverenje, možemo graditi dugoročne planove, ostvarivati snove. Naše snove možemo ostvariti jedino kada ostvarimo snove naših kupaca, klijenata – partnera. To možemo ako smo iskreni, pošteni, odgovorni prvo prema sebi, zatim i prema drugima.

miljan-porodica
miljan-antic-2c

Pored specijalizovanog znanja, važno je da razvijamo i druge veštine, talente…

Član sam organizacije The Jedi Movement – Džedajski Pokret koji je kreiran sa ciljem da mir i prosperitet naše zajednice učinimo održivim i podignemo aktivizam na viši nivo svesnosti i realizacije.

Objavio zbirku pesama. Pored pesama, pišem i članke za online portal, bio sam član redakcije časopisa kompanije u kojoj radim. Može se reći: umem sa rečima

Pored poezije, volim da čitam, da se bavim sportom i zdravim životom.

Ako vam profit nije jedini cilj, već želite da zajedno napravimo razliku na tržištu, imate moju pažnju. Javite se da zajedno gradimo snove. Sve što umem i znam, investiraću u našu zajedničku priču. Sve ono što ne umem, naći ću onoga ko zna!

Drugi su rekli o meni

aleksandar-sasa-grbovic-miljan-antic
Na osnovu saradnje sa Miljanom Antićem, u okviru projekta iz oblasti finansijske edukacije, drago mi je da ga preporučim kao vašeg budućeg saradnika. Za organizaciju koju vodim, CEFIN, on nam je pomogao oko Facebook marketinga, kampanje, i zahvaljujući njemu smo ostvarili naše projektne ciljeve. Takođe, svojim savetima i uvidima, samoinicijativno, nam je dodatno pomogao oko drugih stvari, kao što je uređivanje sadržaja na stranici. Na osnovu svog iskustva, mogu reći da je osoba od poverenja, profesionalac i dogovoreno je ispoštovano. Sa zadovoljstvom ću nastaviti saradnju sa Miljanom, kada bude prilika, što i vama mogu preporučiti.
Herbut Karolina
CEO, Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje
Miljan je veliki profesionalac i dobar čovek. Na putu je da postane sjajan u domenu digitalnog marketinga. Izuzetne sposobnosti za pisanje. Miljan je osoba koja stalno razmišlja o inovacijama, šta god da radi.
Stefan Burgić
Marketing Manager, Simplicity doo
I had a pleasure to collaborate with Miljan Antic during the preparation of the 2nd INAT Summit in the spring of 2018. During the preparation of our conference, he helped with the marketing operations and the event logistics. Miljan showed initiative and willingness to learn about digital marketing, as well as to contribute proactively to the project’s success. Likewise, he executed the previously defined marketing campaign as he distributed the content on INAT’s marketing channels and he researched how this project can benefit IT communities throughout Serbia and our region. At the event itself, Miljan helped out with the logistics, refreshments and event protocol, always having in mind the satisfaction of our visitors and the community. I wish Miljan all the best in his future work and that he accomplishes his career goals.
Milena Milićević
Digital Transformation Consultant, INAT Centre
Osoba koja živi prirodne principe. Zna da uspostavi pozitivnu međuzavisnost. Teži jedinstvenosti. Zna značaj jednostavnosti. Posvećen organizovanosti.
Aleksandar Grbović
Thinker (Full time job freelancer in Creative Thinking, Brand Development and Marketing Strategy) and Markethinker

marketing@miljanantic.com